Essentrics

KRACHT, LENGTE, SOUPLESSE, VRIJHEID!!!
Essentrics is gebaseerd op vloeiende stretches en krachttraining voor het hele lichaam. Doordat de spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt, krijgt je lichaam de slanke vorm en mooie houding die je ook bij klassieke dansers ziet. De techniek is dan ook ontwikkeld door Miranda Esmonde-White, voormalig ballerina bij het Canadese Nationale Ballet. Zij ontwikkelde de workout met twee doelen: sterk en slank blijven en het voorkomen van blessures.

Doordat je alle spierketens traint komt je lichaam weer in balans en worden pijn en stijfheid verlicht. Je voelt je jonger, fitter en je hebt meer energie. Deze dynamische stretch workout is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden en alle fitnessniveau’s.
Mijn naam is Marion Jansen, ben 52 jaar jong en ik woon sinds anderhalf jaar in Tuindorp, een mooie groene wijk in Utrecht, samen met mijn hond Diesel. Ik begeleid mensen in het verbeteren van voedingsgewoonten en een gezondere leefstijl. Ik ben dol op uitjes, essentrics, yoga, golfen, en wandelen. En mijn levensmotto is “for things to chance YOU have to change”.
Marion start haar lessen bij Fysio Frankenhof vanaf november 2017. Iedere donderdag van 18:30 tot 19:30 uur.
Wilt u Essentrics ervaren? Schrijf u dan in voor een gratis proefles op donderdag 26 oktober!