Over de praktijk

De praktijk werd in 1977 opgericht door Elly en Jan Oechies en was toen gevestigd aan de Noormannenstraat. In 1983 verhuisde de praktijk naar de Frankenweg 37 in Wijk bij Duurstede. Per 30 maart 2015 is de praktijk gevestigd op de Karel de Grotestraat 32.

Na een grote verbouwing van het voormalige politiebureau hebben wij 6 behandelkamers en een multifunctionele oefenruimte. In zowel de behandelkamers als de oefenzaal staat de nieuwste apparatuur.

In de praktijk werken 11 fysiotherapeuten. 10 Werken onder vlag van Fysio Frankenhof en één collega, Marieke Huijsman-Blok, heeft haar eigen praktijk in dit pand. Zij behandelt uitsluitend kinderen. Tevens hebben wij een administratief secretarieel medewerkster in dienst alsmede een medewerker voor faciliaire dienst.

Wij houden u in beweging

Fysio Frankenhof kinderenEen gerichte behandeling voor kinderen die problemen ondervinden in hun motorische ontwikkeling. Shrijfproblemen maar ook klachten als bijvoorbeeld bewegingsonrust of onhandig bewegen kunnen met een behandelplan op maat worden verholpen.

Lees over onze behandelmethode voor kinderen...

Fysio Frankenhof volwassenenVeel klachten in het houdings- en bewegingsapparaat kunnen door de fysiotherapeut positief worden beïnvloed. De klachten kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van werkzaamheden, ongelukken, spanning of als gevolg van veroudering.

Lees meer over de verschillende therapieën voor volwassenen...

Fysio Frankenhof zwangerFit en Zwanger is een leuke en sportieve manier om fit te blijven tijdens de zwangerschap, je voor te bereiden op de bevalling en snel weer in vorm te komen na de bevalling.

Schrijf je op tijd in voor fit en zwanger...

Fysio Frankenhof seniorenOuder worden gaat vanzelf. Daar hoeft u niets voor te doen. Maar als u fit en gezond ouder wilt worden, dan zult u in actie moeten komen. De fitness/gymnastieklessen zijn voor iedereen rond de zestig jaar en ouder. U hoeft niet per se een goede conditie te hebben om te kunnen deelnemen.

Lees wat ons fit programma inhoud...

Fysio Frankenhof fitnessWilt u graag uw conditie op peil houden of verbeteren en voorkomen dat uw klachten steeds terugkeren? Dan kunt u met ons doelgericht trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Verantwoord trainen onder vakkundige begeleiding? Geef je op... 

Visie

Fysio Frankenhof biedt in een veranderende gezondheidszorg de optimale zorg binnen de eerstelijns fysiotherapie aan een brede patiëntengroep. Handhaving van de beroepsinhoudelijke kwaliteit, vakvaardigheid en de ontwikkeling hiervan staat centraal alsmede behandelingen volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Richtlijnen vormen de kaders van ons handelen. De persoonlijke beleving en ervaring van onze client staat hierbij altijd centraal.    

Wij hebben de bedrijfsprocessen uitgebreid beschreven en laten toetsen. Door het doen van een satisfactie meting willen wij ook duidelijk de mening van onze cliënten mee laten wegen in de ontwikkeling van onze praktijkvoering en ons fysiotherapeutisch handelen

Ons motto: wij doen waar wij goed in zijn en leren hetgeen wij goed in willen worden.