Wij hebben ook in 2019 contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben ook voor 2019 een contract getekend met alle zorgverzekeraars!

Het was even spannend of wij ons in alle verstikkende voorwaarden konden vinden. We hebben over een aantal contracten getwijfeld en uitgebreid gecorrespondeerd. Er is ook door ons actie gevoerd tegen de macht van de zorgverzekeraar en het lijkt erop dat zij  dankzij VVAA KNGF en Actie Fysio toch wat meer naar ons toe bewegen. De meest absurde regels zijn gelukkig geschrapt. 

Wijk Loopt! van start

Wijk Loopt04-09-2017, 15:14 | Van de redactie 't Groentje

WIJK BIJ DUURSTEDE Etalagebenen is een vaatziekte waarbij de slagaderen in de benen vernauwd zijn. Voor de mensen die deze aandoening hebben, is lopen vaak alleen mogelijk met pijn. In een gezamenlijk project gaan Saskia Vijn (Fysio Frankenhof) en Marie-Rose van Lieshout (Fysiotherapie Weustink) in samenwerking met Stichting Binding mensen met etalagebenen helpen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de loopgroep die op donderdag 28 september met een tienweeks programma van start gaat.

Iedere donderdagiddag vn 15:00 uur tot 16:00 uur. Start bij het gemeentehuis.

Kosten zijn 50 euro per 10 weken.

Vooraf aan deelname wordt een intakegesprek gepland.

Lees het hele artikel op de website van 't Groentje...

40 jarig bestaan Fysio Frankenhof

Dinsdag 21 maart 2017 bestaat Fysio Frankenhof 40 jaar. “Maart 1977 ben ik begonnen met praktijk voor Fysiotherapie mw. E.H. Oechies – Bax. Deze praktijk was gevestigd in de basement van ons toenmalige huis aan de Noormannenstraat. Ik werkte overdag,  ‘ s avonds en zaterdags behandelde Jan  de patiënten” vertelt Elly Oechies.  

“Liselot, onze dochter die nu in de maatschap zit, werd geboren en als snel daarna  werd de praktijk te klein en verhuisde de praktijk naar de Frankenweg. Het werd drukker  en drukker en na verloop van tijd was er behoefte aan nieuwe collega’s. Thaliet Smit kwam als eerste  bij ons werken  en dat is inmiddels ook al 32 jaar geleden”, vervolgt Elly. “De praktijk werd  een maatschap ,samen met Saskia Vijn. Al die jaren hebben we heel  fijn samengewerkt” . 

In de Fysiotherapie kwamen steeds meer specialisaties. Aanvankelijk was je als algemeen fysiotherapeut  werkzaam, maar dat werd  onvoldoende. De praktijk is in de loop van de afgelopen veertig jaar uitgegroeid tot een specialistisch behandelcentrum met 10 therapeuten met  hun eigen specialisatie . 

Vorig jaar is ons maatschapsdeel overgenomen door Fieke Wischmann en  Liselot de Bruijn. Zij vormen samen met de bestaande leden Thaliet Smit en Saskia Vijn de nieuwe maatschap, Fysio Frankenhof.  

Wij werken nog steeds in de praktijk  maar nu als ZZP‘ers. Het is nog heerlijk om met ons vak bezig te zijn en blijven dit voorlopig nog doen”,  besluit Elly.