Vacature Fysiotherapeut

Vacature Fysiotherapeut  16-32 uur

Gezocht: startende of ervaren fysiotherapeut

 • 16-32 uur
 • Salaris: € 2000 (bij 16 uur)- € 4000
 • Middelgrote, moderne, gezellige praktijk met verschillende specialismes
 • Ruimte en budget voor jouw ontwikkeling!
 • Interesse en of ervaring in het behandelen van pols-handklachten 

JIJ:

Je bent een bevlogen fysiotherapeut en op zoek naar een plek waar je jezelf kunt zijn en je je kunt ontwikkelen. Misschien heb je nog niet zo veel ervaring of juist wel, maar je wil graag dóór. Je wilt jezelf ontwikkelen, specialiseren en misschien wel een Master-opleiding doen. Je zoekt een mooie rol in moderne praktijk waar je op eigen benen staat, maar wel in een team dat met je meedenkt, je ondersteunt en waarin het gewoon echt leuk werken is. Een team van bevlogen vakidioten, net als jij!

WIJ:

Wij zijn Fysio Frankenhof. Een middelgrote praktijk met een divers team met verschillende specialismes. We volgen recente ontwikkelingen binnen ons vak op de voet en beslissen samen welke daarvan bij onze praktijk passen. Zo bieden we bijvoorbeeld interdisciplinaire zorg, hebben we leefstijlcoaches en maken we gebruik van echografie. We zijn trots op onze mooie praktijk en de hoge waardering van onze patiënten en we zoeken een nieuwe collega om die trots mee te delen. We zoeken een ambitieuze starter of ervaren allrounder of specialist, die diverse klachtenbeelden kan behandelt en het daarnaast leuk vindt om een aantal (medische) oefengroepen te begeleiden.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Ruime reiskostenvergoeding;
 • Scholingsbudget van €1000 per jaar
 • Vergoeding van verplichte scholingskosten;
 • Ieder kwartaal een interne intervisie.

Ben je enthousiast geworden? Breng je interesse dan over op Liselot de Bruijn via l.debruijn@fysiofrankenhof.nl.

We kijken uit naar jouw reactie!


Gezocht bekkentherapeut voor 8-24 uur per week.

Gezocht bekkentherapeut voor 8-24 uur per week.

In verband met verhuizing van onze ontzettend fijne collega zijn wij per direct op zoek naar een bekkenfysiotherapeut of bekkenoefentherapeut of iemand die in opleiding is.

Ben je bekkentherapeut en op zoek naar een praktijk met fijne collega's en een heel ontspannen en laagdrempelige sfeer? Wij zijn Fysio Frankenhof. Een middelgrote praktijk in het mooie Wijk bij Duurstede. Wij zijn op zoek naar jou.

Wij bieden:

 • een mooie lichte praktijk met een airco in iedere kamer.
 • de mogelijkheid tot samenwerking met andere disciplines in Wijk bij Duurstede.
 • een eigen behandelkamer voor bekkenfysiotherapie met alle gewenste benodigdheden zoals biofeedbackapparatuur en een echoapparaat met transducer voor echografie van blaasvulling en spierfuncties. 
 • goed salaris en arbeidsvoorwaarden
 • goede scholingsmogelijkheden
 • werktijden, dagen en uren in overleg.
 • wil je niet alleen maar bekkenpatiënten zien? Is uiteraard ook mogelijk.

We zijn géén plus -of sterpraktijk. Bij ons geen intervisies,  of onnodig ingevulde hokjes, alleen maar goede zorg voor onze patiënten, degelijke administratie en een fijne werkomgeving voor onze collega's. 

Ben je nog bezig met de Masteropleiding? Ook dan kun je reageren op onze vacature. We gaan graag met je in gesprek over evt overnemen van scholingskosten.

Heb je interesse? Wil je meer weten? Mail naar l.debruijn@fysiofrankenhof.nl.

 

Revalideren na Corona

Heeft u een Corona besmetting doorgemaakt en blijft u vermoeidheidsklachten houden?

Bij Fysio Frankenhof kunt u ook terecht voor revalidatie bij Long COVID. Een deel van de patiënten dat corona heeft doorgemaakt, heeft (langdurig) last van klachten zoals vermoeidheid, spierpijn en kortademigheid. . Door het langdurige ziek zijn, is er veel spiermassa verloren gegaan. Ook zijn de longblaasjes aangetast. U voelt zich nog erg moe.

Wat kunnen wij voor u betekenen?:

Opbouwen van spiermassa:

Als u wegens ziekte langdurig op bed heeft gelegen, neemt de spiermassa af. Bij long covid wordt soms een andere spiersamenstelling gezien. onderzoekers zagen dat de spieren van sommige longcovidpatïenten sneller vermoeid zijn en sneller spierschade krijgen door  inspanning. Ze zagen ook meer witte dan rode spiervezels. Witte spiervezels zijn voor korte inspanning en rode voor langdurige inspanning. 

De fysiotherapeut helpt u met een trainings- en rustschema, waarbij rekening wordt gehouden met de belastbaarheid van de spieren. Dit kan via een handige oefeningen-app, of op de praktijk. Ter ondertsteuning helpt het om voldoende eiwitten te eten. Soms is het nodig om hierbij ook de diëtiste in te schakelen.

Verbeteren ademhalingspatroon:

Door langdurige benauwdheid verandert het ademhalingspatroon. Je ademt wat sneller en soms ook op een verkeerde manier. Onze gespecialiseerde longfysiotherapeut kan u ademhalingsoefeningen geven zodat u zich minder benauwd voelt en een rustige admehaling beter onder controle krijgt en de longblaasjes beter kunnen functioneren.Ook kan de uitademingskracht verbeterd worden door middel van oefeningen.

Opbouwen conditie:

Bij aanvang van de revalidatie zal uw conditie getest worden door middel van een wandel of fietstest. De fysiotherapeut stelt een persoonlijk trainingsschema op waarmee u thuis of bij ons in de praktijk mee aan de slag kunt.

Ergotherapie:

 Soms ervaart  door de corona u praktische problemen in uw dagelijks leven. Of heeft u moeite met het bewaken van uw rust of heeft u last van (chronische) vermoeidheid. De ergotherapeut kan u daarbij helpen.Sinds enige tijd hebben we een samenwerking met ergotherapeute Saar Jansen. 

Een longfysiotherapeut kan je helpen om de juiste ademtechnieken aan te leren, maar heeft ook heeft ze veel kennis van hoe de longfunctie het beste kan herstellen. Mallory Immens heeft zich als longfysiotherapeut aangesloten bij Chronisch Zorgnet. Zij heeft samen met Jorien een behandelprotocol Corona opgesteld, waarbij er een netwerk is met  Saar Jansen Saar Jansen Ergotherapie Heuvelrug

https://www.youtube.com/watch?v=c2-9YAkQf48

Echografie voor meer duidelijkheid omtrent uw klacht

Sinds 2020 zijn wij in het bezit van een echoapparaat. En wat zijn we er blij mee!

Fieke kan de pezen en slijmbeurzen van de schouder en elleboog goed in beeld brengen, zodat de juiste diagnose omtrent uw schouderprobleem snel gesteld wordt. Liselot ziet meer heup, knie enkelklachten onder echo. Per juni 2022  kan Handtherapeute Mallory haar diagnostiek van hand en polsklachten nog beter uitvoeren met behulp van het echoappraat en kan bekkentherapeut  Joyce  opnames maken van de werking van uw buik en bekkenbodemspieren. 

Jorien volgt masteropleiding Manuele Therapie

Jorien is gestart met de Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort. Deze deeltijdstudie duurt 3 jaar.
Hiermee kunnen ze het team van manueeltherapeuten (Liselot en Fieke) versterken. 
De manueeltherapeut heeft een brede kennis op het functioneren van spieren, gewrichten en het zenuwstelsel. Er is extra kennis over de anatomie (bouw van het lichaam) en  aandoeningen van het beweginsgapparaat.  Ook heb je meer technieken om de wervelkolom en gewrichten te behandelen. Bijvoorbeeld door mobilisaties en manipulaties (kraken). 

Leefstijl 4 Wijk bij Duurstede

Leefstijl 4 Wijk bij Duurstede
Zit u boven een gezond gewicht en wilt u daar graag iets aan doen? Dan is deelname aan een gecombineerde leefstijlinterventie misschien wat voor u. Dit is een programma van maximaal twee jaar met individuele afspraken en groepsbijeenkomsten.

Het doel is te werken aan een gezonde leefstijl en deze daarna ook vol te houden. U stelt hiervoor in samenwerking met een leefstijl en andere deskundigen een persoonlijk Leefstijlplan op. In het programma komen gezonde eetgewoontes en een gezond beweegpatroon aan bod. Maar ook zaken die een gezondere leefstijl moeilijk maken, zoals stress en slaapgebrek.

Twee jaar begeleiding
U krijgt twee jaar begeleiding van een leefstijlteam dat bestaat uit een leefstijlcoach, een diëtist en een beweegprofessional (fysiotherapeut en/of buurtsportcoach). Het eerste jaar wordt u intensief begeleid. Het tweede jaar bekijkt u samen met het team wat er nodig is om uw gezonde leefstijl te behouden.

Wie kan meedoen?

U bent ouder dan 18 jaar en
U heeft matig overgewicht en er komen chronische aandoeningen voor in de familie of
U heeft ernstig overgewicht
Kosten
U kunt in principe kosteloos deelnemen aan het programma. Het wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering en heeft geen invloed op uw eigen risico. Controleer wel de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Interesse en meer informatie
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen, maak dan een afspraak met uw huisarts of bespreek dit met de praktijkondersteuner. U heeft een verwijzing van de huisarts nodig om te kunnen deelnemen aan het programma. In  deze folder vindt u meer informatie over het programma.

Een gezond gewicht bereiken doe je samen met ons.

Een gezond gewicht bereiken? Dat doe je samen in Wijk: Gecombineerde leefstijlinterventie (gli) in Wijk bij Duurstede. Saskia Vijn en Thaliet zijn leefstijlcoaches en kunnen je helpen. Voor meer info: klik op onderstaande link

https://www.ditiswijk.nl/nieuws/algemeen/4022-gezond-gewicht-nu-nog-belangrijker-samen-gezonder-in-wijk-bij-duurstede