gratis 55+ Fitheidstest

Hoe fit bent U? Test uw fitheid bij Fysio Frankenhof!

Bent uw benieuwd naar hoe fit u bent? Zou u meer te weten willen komen over uw conditie of uw evenwicht? Dan nodigen wij u graag gratis en vrijblijvend uit voor een gratis 55+ Fitheidstest bij ons op de praktijk.

Zaterdag 9 maart a.s. houden wij onze jaarlijkse fitheidstestdag.

Jaarlijks organiseren wij de 55+ Fitheidstestdag. Op deze dag kunt u terecht voor een uitgebreide analyse van uw fitheid. We beginnen met een vragenlijst over uw gezondheid, meten o.a. uw bloeddruk, spierkracht, lenigheid, balans, uithoudingvermogen, en coördinatie. U krijgt van ons een mooi overzicht van de resultaten en eventueel adviezen ter verbetering van uw fitheid.

Misschien houdt u zich al aan de gezonde beweegnorm. En lukt het u om 5x per week gedurende 30 minuten te wandelen of te fietsen. Maar soms is het ingewikkelder. En is het door bijvoorbeeld een chronische ziekte lastig om in beweging te blijven of te komen.

Wij kunnen testen op verschillende niveaus. Zo kunnen we de hele actieve 55 plusser, maar ook de meer beperkte 55 plusser, testen.

Loop 9 maart gerust binnen in onze praktijk tussen 10:00 en 14:00 uur of maak een afspraak!

Wij hebben ook in 2019 contracten met alle zorgverzekeraars

Wij hebben ook voor 2019 een contract getekend met alle zorgverzekeraars!

Het was even spannend of wij ons in alle verstikkende voorwaarden konden vinden. We hebben over een aantal contracten getwijfeld en uitgebreid gecorrespondeerd. Er is ook door ons actie gevoerd tegen de macht van de zorgverzekeraar en het lijkt erop dat zij  dankzij VVAA KNGF en Actie Fysio toch wat meer naar ons toe bewegen. De meest absurde regels zijn gelukkig geschrapt. 

Wijk Loopt! van start

Wijk Loopt04-09-2017, 15:14 | Van de redactie 't Groentje

WIJK BIJ DUURSTEDE Etalagebenen is een vaatziekte waarbij de slagaderen in de benen vernauwd zijn. Voor de mensen die deze aandoening hebben, is lopen vaak alleen mogelijk met pijn. In een gezamenlijk project gaan Saskia Vijn (Fysio Frankenhof) en Marie-Rose van Lieshout (Fysiotherapie Weustink) in samenwerking met Stichting Binding mensen met etalagebenen helpen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor de loopgroep die op donderdag 28 september met een tienweeks programma van start gaat.

Iedere donderdagiddag vn 15:00 uur tot 16:00 uur. Start bij het gemeentehuis.

Kosten zijn 50 euro per 10 weken.

Vooraf aan deelname wordt een intakegesprek gepland.

Lees het hele artikel op de website van 't Groentje...